2008.04.06. 20:44


A kötélhúzás




Sötét volt, mikor kilépett egy oldalajtón az intézetből. Elindult valamerre, ő úgy gondolta, a város felé, mintha csak kötélen húzta volna valami vagy valaki. Igazából ő sem tudta mit keres: a nevét, amely eltűnt a nyilvántartásban, a munkahelyét ahol már nincs neki hely, vagy a lakását, amit az intézet elárverezett. Nem az életét kereste vagy önmagát.
Azt otthagyta valahol, az intézet egyik szobájában, amelyet talán csak neki építettek, egy fél doboz cigaretta, néhány poszter, a falon lévő festék és az idegen nyelvű könyvek formájában.
Valójában nem tudta merrefelé megy, de tudta, hogy valamerre és ez volt az igazán fontos. A szája sarkában, amennyire tébolyult agya engedte, valami értelmetlen szöveget ismételgetett.
Rímelt.



http://cserkesz.hu/otker/zene/egyeb/schubert-pisztrang.html
http://member.rpg.hu/muhely/system/novtcza.htm...

A bejegyzés trackback címe:

https://denapo.blog.hu/api/trackback/id/tr31414136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása