2007.08.30. 14:34

 
A sárkánypillantásnyi idő és a halmazelmélet

Elmúlt 40 év. Énekesek, jöttek mentek, baronesszek, polgárlányok, húsevők és vegetáriánusok.

http://www.dailymotion.com/...

Igen, az Ördög és a jó Isten harca néha kegyelmi pillanatokat teremtett, ez emberek egyes előfordulásai duettet énekeltek.

http://www.dailymotion.com/...

Elmúlt ezer év, királyi, császári családok keletkeztek, tüntek el. Barbárok, polgárok, demokráciák halmazai szegültek szembe többezeréves halmazokkal. Halmazok, kategóriák, azok-é, vagy csak a törpe ember egyszerűsítései? Hisz minden halmaz rendelkezik minden halmaz tulajdonságával. Rendszerek, s mindent átfogni vágyó rendszerek kavalkádjává vált a világ, globalizmus és helyi kultúrák kavalkádjává, minden igaz, s minden ellenkezője igaz. Bizonyítás és cáfolat harca? Ugyan, csoportosítás kérdése.

https://www.youtube.com/watch?v=K_VKuivXAYs

Nyelvünk gyermekei vagyunk. Ha sikerül megfogalmaznunk a bennünket felemésztő, átfogó rendszereket, igaz, akár anélkül is, együtt örülhetünk a más nyelvek gyermekei által megfogalmazott szavaknak is.

https://www.youtube.com/watch?v=WS4YasP6jf8

Elmúlt többezerév. Gaia haldoklik.

A bejegyzés trackback címe:

https://denapo.blog.hu/api/trackback/id/tr92152982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása